lauantai 8. helmikuuta 2014

Everything is awesome in Cloud Cuckoo Land!

Alan olla todella iloinen siitä, että kirjoitan nimimerkillä nolo ihminen. Minä vaadin rakkaat ihmiset, että tätä blogitekstiä luetaan kuunnellen loopilla parasta soundrtackia pitkään aikaan. linkki ---> http://www.youtuberepeater.com/watch?v=t6lHm-stXdM (kertokaa toki missä vaiheessa menetitte järkenne...)

Eli eilen kävin elokuvissa ja sen enempiä selittelemättä:

Batman<3<3<3
Menin siis eilen elokuviin ja pakko sanoa, että myyjällä oli loistava pokka, kun ilmoitin, että haluan yhden lipun lego-elokuvaan. Vielä noustessani portaita ylös kohti saleja yksi tyyppi edessäni alkoi puhua ja kysyi olenko menossa Legoja katsomaan. Hetken päästä sitten tyyppi takaani vastasi (huh, onneksi reaktioni olivat niin hitaat, että en ehtinyt vastata itse...), että "Hei, mä olen 31-vuotias. En tod." Itse tietenkin halusin tyrmätä tällaiset ennakkokäsitykset, että jokin numero voisi estää jonkin mahtavan tekemisen. Käännyin siis ja ilmoitin ylpeästi olevani 21-vuotias ja menossa katsomaan Lego-elokuvaa. Tyyppi meni sanattomaksi ja minua vain huvitti. Mahtava ilta tulossa.

Paitsi antaessani lipun huomasin lappusen joka kielsi kaikki herkut ja juotavat, jotka on ostettu muualta. Totta kai minulla oli karkkia ja limsat, joita en todellakaan ollut ostanut paikan päältä. Siellähän oli helkutin kallista. Päätin siis, että ratsatkoon jos  tahtoo, mut otan omat. Varmuuden vuoksi ootin kyl et teatteri pimeni ennen ku otin karkit esiin. Siinä olikin kulttuuriero, monet kantoivat mukanaan ranskalaisia, hampurilaisia jne. Harvalla oli karkkia. Outoa porukkaa. Siinä istuessani tuli tietenkin se hirveä hetki, jolloin alkaa miettiä, että minne helkuttiin sitä taas on itsensä pistänyt. Lapset pyörivät ja huusivat ympärillä ja vanhempien huokaukset särkivät tunnelmaa. Sitten elokuva alkoi ja muutaman minuutin päästä epäilykset vielä kasvoivat. Elokuva lähti jokseenkin hitaasti liikkeelle. Kuitenkin sitten kun se lähti niin nautin vähintään yhtä paljon kuin lapsosetkin. Kikatin ja hykertelin typerille vitselle ja tunnelmaa vain paransi kun mukaan saatiin Batman, Supermies ja helkutin vihreä lyhtykin.  Kuitenkin lopullisen rakastumisen aiheutti (nimi on sitten aivan oikein) Prinsessa Unikitty, pinkki lievästi psykopaattinen yksisarvisen ja kissan sekoitus, joka asuu Cloud Cuckoo maassa, jossa kaikki paitsi negatiivisuus on kiellettyä. Tässä kuva demostroimaan:

Eli loppujen lopuksi elokuva, jossa on Batman, pinkki yksisarvisen ja kissan sekoitus ja sondtrackina kappale nimeltä: Everything is awesome (jota varmasti olette kuunnelleet koko tämän tekstin ajan, vai mitä?) elokuva vain ei pysty olemaan mitään muuta kuin pirun mahtava. Jäin kaipaamaan vain kahta asiaa: Vitsiä, jossa valitetaan siitä, että mikään ei käy niin uskomattoman kipeää kuin legopalikan päälle astuminen ja Robinia. Myönnän, että jälkeen päin ajateltuna elokuva oli kuin puolentoista tunnin Lego-mainos. Ja valitettavasti se toimi. Teki mieli etsiä kaapista vanhat legopalikat ja olla luova ja erityinen. Ja olen enemmän kuin kiitollinen, että olin kaoottinen lapsi, enkä ole eläissäni yrittänyt liimailla legopalikoita yhteen ja tehdä jotain nättiä.

Tässä vielä linkki traileriin:  jos sitä enää tämän hehkutuksen jälkeen tarvitsee...: TRAILERI

Kokonaisuudessaan minä käsken teitä ihmiset unohtakaa, millaisia elokuvia teidän pitäisi katsoa tai kuinka vanhoja ja viisaita olette. Antakaa itsellenne lupa olla tyhmä ja nolo. Tehkää sitä, mitä tahdotte, älkääkä sitä, mitä teiltä odotetaan. Se on sen arvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti